Acum pentru viitor!

Visul nostru este să îi inspirăm pe români să clădească mai departe această țară, astfel încât România să își atingă potențialul real. Obiectivul nostru este să demonstrăm, prin puterea exemplului propriu, că numai atunci când există implicare, responsabilitate și compasiune sunt posibile evoluția și schimbarea în bine.

01

Ne dorim astfel ca, prin proiectele sociale pe care le dezvoltăm, să oferim soluții bazate pe implicare civică și compasiune față de semenii noștri. Am pornit la drum cu convingerea că proiectele noastre vor inspira și alte acțiuni similare și vor oferi speranță într-un viitor mai luminos pentru generațiile viitoare.

Îmbrățișăm ideea că, fără încredere și bună credință, nu putem funcționa în mod real ca o comunitate și ca o democrație. Dorim să fim o platformă care mobilizează resurse strategice și oferă un spațiu de exprimare pentru românii implicați, încrezători, și ambițiosi, oameni cu o solidă experiență profesională, orientaţi spre rezultate,care sunt modele demne de urmat și care, indiferent de originea sau opțiunile lor, sunt dispuși să contribuie la dezvoltarea și transformarea mentală a României. 

Ceea ce ne unește este mai puternic decat ceea ce ne desparte. Este imperativ să lăsăm deoparte disputele mărunte și să acționăm solidar în spiritul iubirii pentru această țară. Să ne amintim care ne sunt valorile și să le dăm un RE:START!  Să visăm la cum am vrea să arate țara în care vor trăi copiii noștri și să dăm RE:START unei Românii mai unite, mai puternice și mai bune!

+

Programe RE:START ROMANIA

RE:START încurajează inovația și colaborarea în antreprenoriatul social. Cele mai importante rezultate ale proiectelor noastre sunt impactul social și schimbarea în bine pe care o generează.

Ne propunem să realizăm proiecte naționale menite să sprijine categoriile sociale de risc prin implicarea comunităților locale. Demnitatea și egalitatea de șanse sunt drepturi fundamentale și este nevoie de un efort comun pentru a le apăra.

Participarea civică și comunitară sunt esențiale pentru evoluția societății noastre, iar aceste deprinderi trebuie dobândite și educate încă din copilărie. De aceea vom dezvolta programe de educație și suport în acest sens. Doar o Românie implicată își poate atinge potențialul și duce mai departe valorile.

02

Proiecte RE:START

03
 

Membri fondatori/Susținători

 • Dante Stein
  Fondator si Presedinte RE:START


  Pentru mine România este ”acasă” de aproape 20 de ani, iar RE:START este șansa mea de a le da înapoi românilor puțin din căldura, compasiunea și dragostea cu care am fost adoptat aici.

 • Cristian Chițu
  Membru Fondator


 • Oana Pellea
  Membru Susținator


  “Ma doare Romania ca un organ al fiintei mele. Asa cum te doare ficatul. Cum ti-e rau de la suflet. Romania nu este ceva exterior mie. E inclusa fiintei mele esentiale. Si are nevoie de ingrijire... Romania mea e bolnava si sufera de neiubire...”

 • Marina Sturdza
  Membru fondator onorific


  "Eu cred că democraţia este de fapt un proces care trebuie învăţat. In zilele noastre e mult mai important sa fii creativ, consecvent, disciplinat, sa ai o fire de antreprenor, sa ai incredere in parerile tale. Si sa tot inveti. Cred ca a continua sa inveti este secretul vietii."

 • Bogdan Atanasiu
  Membru Fondator


  “Cum spune Mihai Sora – fii ceva, apoi să faci ceva și abia atunci să ai ceva.”

 • Adrian Curaj
  Membru Sustinator


  "Educația este un laborator sofisticat, este cel mai complicat laborator social într-o țară, pentru că întreaga țară este în acel laborator."

 • Mihai Chirica
  Membru Sustinator


  "România a fost croită la războiul de ţesut al bunicilor noştri, iar acum, avem nevoie mai mult ca oricând să redescoperim textura magică din care este format neamul românesc."

«
»
04

Vicepresedinți

 • Silvia Osman
  Vicepresedinte pentru implicarea si dezvoltarea comunitatii


«
»
05

CAL (Centrul de Actiune Locala)

 • Petronela Barb
  Manager Operational, Iasi


 • Sorin Ionescu
  Manager Operațional, Cluj


 • Natalia Petrovici
  Manager Operațional, Constanța


 • Daniel Crisan
  Director Executiv, Argeș, Pitești


«
»
06

Parteneri

07

Contact

Prieteni, colaboratori, parteneri, sponsori sau voluntari, va asteptam alaturi de noi ! Ca sa incepem o conversatie, scrieti-ne pe adresa de mai jos.

Va multumim!

Adresa: Piata Presei nr 1, etaj 6, camerele 16-17, Bucuresti

salut@restart.org.ro

Ne găsești și pe social media:

08